Become a dealer

become a dealer

TRATE AG е во потрага по партнери кои ја делат нашата страст за исклучителна изработка и посветеност. Нашата цел на проширување на нашата дилерска мрежа може да се случи само со соодветни партнери. Ако сметаш дека имаш што е потребно, ние Ве покануваме да станете дел од нашата компанија.

Откријте ги предностите на ROOTT стоматолошкиот имплантен систем – денес!

 

Ве молиме да одвоите малку време за да ја пополните нашата контакт форма и еден од нашите претставници ќе ве контактираат за понатамошни разговори за Вашиот легитимитет за да станете дилер на  ROOTT  стоматолошкиот имплантен систем.

 

Your Name *

Company *

Phone *

Your Email *

Country *

Your Message