Privatumo politika | ROOTT dantų implantų sistemos gamyba

Įžanga

Duomenų valdytojas
TRATE AG ( įskaitant: UAB ,, Trate “kaip dukterinę įmonę )
Seestrasse 58, 8806 Bäch, Switzerland
www.trate.com
+41442021919

“Trate” kompanijai itin svarbi asmens duomenų apsauga ir saugumas. Mes renkame ir apdorojame asmeninius duomenis laikydamiesi taikomų duomenų apsaugos ir privatumo įstatymų bei taisyklių, įskaitant GDPR (ES duomenų apsaugos reglamentą).

Labai svarbu, kad žinotumėte, kurie asmens duomenys renkami, kai lankotės mūsų tinklalapyje ir kai naudojatės mūsų paslaugomis ar pasiūlymais. Mes taip pat norime, jog Jūs žinotumėte, kaip mes naudojame šiuos duomenis. Mūsų privatumo pranešime pateikiama informaciją apie tai, ir kaip mes apsaugome jūsų asmeninius duomenis nuo manipuliavimo, praradimo, sunaikinimo ar netinkamo naudojimo.

Kiek saugūs yra jūsų duomenys?

Mes priimame technines ir organizacines saugumo priemones, kad apsaugotume jūsų asmeninius duomenis nuo atsitiktinio ar tyčinio manipuliavimo, praradimo, sunaikinimo ar neteisėto asmens prieigos. Priemonės yra skirtos užtikrinti jiems tvarkomų sistemų ir paslaugų konfidencialumą ir vientisumą.

Mūsų saugumo priemonės apima jūsų duomenų šifravimą, ugniasienes ir apsaugą slaptažodžiu. Mūsų duomenų apdorojimo ir saugumo priemonės nuolat tobulinamos, atsižvelgiant į technologijų plėtrą. Tačiau nepamirškite, kad esate patys atsakingi už tinkamai apsaugotų asmeninių įrenginių (pvz., Antivirusinės programinės įrangos) naudojimą, kai naršote mūsų svetainėje ar naudojatės kitomis paslaugomis.

Kaip mes naudojame jūsų asmeninius duomenis?

“Asmens duomenys” reiškia bet kokią informaciją, kuri identifikuoja arba gali būti naudojama jūsų asmenybei identifikuoti, pavyzdžiui, jūsų vardą, adresą, telefono numerį, el. Pašto adresą arba išsamią sąskaitą faktūrą. Mes renkame ir apdorojame Asmens duomenis tik tuo atveju, jei tai leidžia įstatymai, arba jei gavome išankstinį sutikimą.

Mes apdorosime ir saugosime jūsų informaciją tiek, kiek privalu tai daryti pagal įstatymus arba iki tol, kol tinkamai įvykdysime tikslą, dėl kurio ji buvo renkama; dėl jūsų teisių atšaukimo, teisių atšaukimo ir panaikinimo žr. toliau 4 ir 10 skyrius.

Jūsų asmeninių duomenų tvarkymas priklauso nuo jūsų sąveikos su teisiniu sutikimu. Tai apima:

  1. Kontaktai ir informacinės užklausos
    Mes naudojame jūsų asmeninius duomenis, norėdami apdoroti juos ir atsakyti į jūsų užklausas.
  2. Implantų užsakymas
    Mes naudojame jūsų asmeninius duomenis, užsakymų apdorojimui bei sąskaitų faktūrų išrašymui. Jūsų asmeniniai duomenys gali būti naudojami norint pagerinti užsakymo ir rinkodaros tikslus, tačiau tik gavus išankstinį sutikimą. Jūsų duomenis taip pat gali tvarkyti mūsų partneriai: pristatymas jūsų užsakytų produktų, atsakymai į klausimus apie juos.
  3. Marketingas ir internetinė rinkodara
    Galime informuoti jus apie mūsų produktus, paslaugas, mokymo kursus, renginius ir klientų apklausas odontologijos ir implantologijos srityje. Mes taip pat galime atlikti klientų duomenų analizę stomatologijos ir implantologijos srityje.
  4. Kursų ir renginių registracija
    Mes naudojame jūsų asmeninius duomenis registracijų į kursus ir renginius apdorojimui, įskaitant sąskaitų faktūrų išrašymą.
  5. Darbo paraiškos
    Kai kandidatuojate į darbo poziciją, mokymus ar stažuotes, galime apdoroti jūsų paraišką ir susisiekti su jumis. Jei leisite, saugosime Jūsų duomenis, būsimiems darbo tikslams.
  6. Kita nenurodyta informacija

Kitos kategorijos, kur jūsų asmeniniai duomenys gali būti laikomi ir aptinkami:

  • Audito dokumentai
  • Klinikiniai t.y. veiklos valdymo, odontologijos atvejai, dantų rentgenografijos nuotraukos
  • Skundai
  • Implantologų (įskaitant paciento įrašus) / Gydytojo sutartys /
  • Incidentai (įskaitant infekcijų prevenciją ir kontrolę)
  • Pretenzijos / klausimai
  • Medicinos vadybos valdymas ir naudojimas
  • OPC (Open Dental Community) tyrimai
  • Pirminės sveikatos priežiūros paslaugos ir sutartys – dantų gydymas / direktorius / medicina / vaistų valdymas / kokybė ir klinikinis valdymas
  • Saugumas ir kokybė
  • Daugelis, bet ne visos išvardintos kategorijos, apima asmens duomenis, kuriuos galime gauti, kai kreipiatės į mūsų distributorius

Teisinis pagrindas apdorojimui

For GDPR purposes Trate’s lawful basis for processing is Article 6(1)(e) – ‘…exercise of official authority…’. For the processing of special categories (health) data the basis is Article 9(2)(a) – ‘…data subject has given explicit consent to the processing…’. and Article 9(2)(b) – ‘…processing is necessary for the purposes of carrying out the obligations…’

Reikalinga informacija

Jei duomenų rinkimo formoje yra duomenų laukai, kurie pažymėti kaip privalomi arba pažymėti žvaigždute (*), tokios informacijos teikimas reikalaujamas pagal įstatymą arba sutartį, paslaugų teikimo ar nurodyto tikslo įgyvendinimui. Jei nepateiksite reikiamos informacijos, tai gali būti sutarties nepasirašymo arba neatsakymo į pateiktą užklausą priežastis.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis?

Jūsų asmeniniais duomenimis gali būti dalinamasi su trečiųjų šalių paslaugų teikėjais, tiekėjais ir kitais bendradarbiavimo partneriams, kuriuos “Trate Company” naudoja tvarkydama užsakymus, prašymus ir registracijas į kursus bei renginius. Jūsų asmeniniai duomenys taip pat gali būti bendrai naudojami su trečiųjų šalių paslaugų teikėjais, teikiantiems “Trate Company” palaikymo paslaugas, įskaitant, pavyzdžiui, spausdintuvus, laiškus, reklamos agentūras, interneto ir IT paslaugų teikėjus bei duomenų centrus. Be to, mes galime dalytis informacija su kitais “Trate Company” filialais, ypač palaikymo, apdorojimo, tiekimo ar rinkodaros tikslais.

Mūsų paslaugų teikėjai, tiekėjai ir kiti bendradarbiavimo partneriai gali apdoroti tik jūsų asmeninius duomenis. Bet koks asmens duomenų dalijimasis su trečiosiomis šalimis ir filialais priklauso nuo mūsų privatumo ir konfidencialumo sąlygų.

Pranešimas Kalifornijos gyventojams

Atsižvelgiant į tam tikras ribas pagal Civilinio kodekso § 1798.83 nuostatas, Kalifornijos gyventojai gali prašyti mūsų pateikti tam tikrų kategorijų asmens duomenų, kuriuos mes atskleidėme tretiesiems asmenims jų tiesioginės rinkodaros tikslais per praėjusius kalendorinius metus, sąrašą. ir (ii) šių trečiųjų asmenų tapatybę. Norėdami tai padaryti, Kalifornijos gyventojai gali kreiptis į mus adresu: dpo@trate.com

Kiek laiko mes saugome šiuos duomenis

Mes naudosime šiuos duomenis tol, kol naudositės viena iš mūsų paslaugų arba turėsite aktyvią paskyrą. Mes galime saugoti šiuos duomenis ilgiau,jei tai būtina mūsų teisinių įsipareigojimų atitikimui, ginčų sprendimui, susitarimų įgyvendinimui.

Jūsų teisė prieštarauti asmeninių duomenų apdorojimui

Jūs turite teisę prieštarauti jūsų asmeninių duomenų apdorojimui, remdamiesi konkrečia situacija, taikomais teisiniais reikalavimais ar teisėmis.

Jei prieštaraujate savo asmeninių duomenų apdorojimui, siųskite trumpą žinutę į el. Pašto adresą arba pašto adresą, nurodytą 10 skyriuje.

 

Visuose pranešimuose “Trate” grupei nurodykite savo el. Pašto adresą, svetainės adresą, mobiląją aplikaciją ir (arba) konkretų “Trate Company” produktą, kuriam pateikėte asmeninius duomenis (pvz., Www.trate.com), ir išsamų paaiškinimą apie jūsų klausimą.

 

Jei norite pašalinti, keisti ar taisyti savo asmeninius duomenis, el. Laiško temos eilutėje įveskite  “Pašalinimo prašymas” arba “Pakeitimo / taisymo užklausa”. Mes atsakysime į visus pagrįstus prašymus per 30 dienų. Kitais atvejais mes su Jumis susisieksime, atsakydami į Jums rūpimus klausimus apie asmeninių duomenų naudojimą”Trate” kompanijoje.

Slapukai ir web stebėjimas/analizė

a. Slapukai

Slapukai – tai nedideli failai, kurie siunčiami į kompiuterio kietąjį diską naudojant žiniatinklio naršyklę ar kitas programas. Jie yra saugomi lokaliai jūsų kompiuterio kietajame diske ir yra gali būti ištrinami.

b. Slapukų naudojimas

Slapukai yra naudojami Trate kompanijos puslapiuose www.trate.com:

  • palengvinti ir užtikrinti reikiamas technines funkcijas,
  • padaryti mūsų svetainę patogią naudotojui,
  • optimaliai patenkinti jūsų poreikius arba įvertinti apsilankymus mūsų svetainėje optimizacijos ir rinkodaros tikslams

Tam tikromis aplinkybėmis trečiųjų šalių slapukai taip pat naudojami trečiųjų šalių tiekėjams.

Seanso slapukai naudojami tik vienai sesijai. Šie slapukai ištrinami po sesijos pabaigos, t.y. paliekant mūsų svetainę arba uždarant naršyklės langą.

Other cookies remain on your device for a longer period of time and allow us to recognize your browser on your next visit.Kiti slapukai jūsų įrenginyje lieka ilgesnį laiką, jog kito apsilankymo metu galėtume atpažinti jūsų naršyklę.

Pateikiame sąrašą slapukų, kuriuos naudojame  www.trate.com puslapyje:

Name Provider Purpose Expiry Type
JSESSIONID Trate.agilecrm.com Preserves user states across the requests Session HTTP
wc_cart_hash_# Trate.com Used for buying course Session HTTP
wc_fragments_# Trate.com Used for optimize buying Session HTTP
Marketing cookies
GPS youtube.com Registers a unique ID on  mobile devices to enable tracking based on  geographical GPS location Session HTTP
PREF youtube.com Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how  the visitor uses Youtube videos across different websites. 8 months HTTP
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with  integrated YouTube videos 179 days HTTP
YSC youtube.com Not classified Session HTTP
yt.innertube::nextId youtube.com Used to track visitors choices Persistent HTML
yt.innertube::requests youtube.com Used to classify what typo of videos is chosen Persistent HTML
yt-remote-cast-installed youtube.com Stores the user’s video  player preferences using  embedded YouTube video Session HTML
yt-remote-connected-devices youtube.com Stores the user’s video  player preferences using  embedded YouTube video Persistent HTML
yt-remote-device-id youtube.com Stores the user’s video  player preferences using  embedded YouTube video Persistent HTML
yt-remote-fast-check-period youtube.com Stores the user’s video  player preferences using  embedded YouTube video Session HTML
yt-remote-session-app youtube.com Stores the user’s video  player preferences using  embedded YouTube video Session  HTML
yt-remote-session-name youtube.com Stores the user’s video  player preferences using  embedded YouTube video Session  HTML
Additional cookies
Country-by-ip Trate.com Used for tracking visitors country and ip address Session HTTP
-agile-crm-guid Trate.com Used for tracking and sending info to CRM system 5 year HTTP
-agile-crm-session_id Trate.com Used for users session id identifying Session HTTP
-agile-crm-session_start_time Trate.com Used for session time Session HTTP
-agile-original-referrer Trate.com Used for tracking a visitor 5 years HTTP

c. Slapukų patvirtinimas ar atmetimas

Galite patvirtinti arba atmesti slapukų naudojimą naudodamiesi žiniatinklio naršyklės parametrais. Galite nustatyti, kad naršyklė praneštų jums, kai slapukai yra įjungti arba apskritai atmesti slapukus. Tačiau kai atsisakote slapukų, negalėsite naudoti visų mūsų svetainių funkcijų. Apie slapukus daugiau sužinoti galite: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Chrome:  http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=en_US&locale=en_US¨

Opera: https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Opt-out from cookies collection by Yandex.ru : https://yandex.com/support/metrica/general/opt-out.html

Opt-out from cookies collection by Youtube.com : https://support.google.com/youtube/answer/32050?hl=en&co=GENIE.Platform%3DDesktop

Opt-out from cookies collection by Facebook.com: http://www.youronlinechoices.eu/ by choosing Your Country.

Opt-out from cookies collection by Facebook.com if You are located in the Canada: https://youradchoices.ca/

Google Analytics

When you click or close our consent banner, our website will use Google Analytics, a web analytics service provided by Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics uses cookies stored on your computer to  analyse your use of our website. The information generated by the cookies is usually transmitted to a Google server in the EU and stored there.

By activating IP anonymisation on the Google website, however, your IP address will be shortened by Google beforehand within member states of the European Union or in other contracting states of the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be sent to a Google server in the EU and shortened there.

Google has signed up to the EU Privacy Shield. The EU Privacy Shield can be used as a basis for adequate data protection following a decision by the European Commission to transfer personal data from the EU to US companies that have been certified under the Privacy Shield (certificate available at: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI).

Google will use this information on our behalf to anonymize your use of our website, to compile reports on website activity and to provide us with other services related to website activity and internet usage.

You may prevent the collection of data generated by the cookie (including your shortened IP address) and your use of the website as well as the processing of this data by Google by downloading and installing the browser plug-in available through the following link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Facebook pages of Trate Company and Open Dental Community

We use these Facebook programs:

  • Social plugins, such as our Like and Share buttons or Facebook icon which make site more social and help share content on Facebook;
  • Facebook Analytics, which helps better understand how people use their services;
  • Facebook ads and measurement tools, which show ads from Facebook advertisers, to run their own ads on Facebook or elsewhere, and to understand the effectiveness of  ads.

We do not get any personal information from Facebook company, but Facebook collects all data that You share through them. Here is a link for more information: https://www.facebook.com/privacy/explanation

We strongly recommend to use our website when You are logged out of Your Facebook account.

Sever log files & IP addresses

Every time a visitor accesses our website, data about this process is temporarily stored in a log file (Server Log Files) and processed. The log file stores the following information:

  • a description of the type and version of the web browser used
  • the operating system used
  • the referrer URL category
  • the host name of the accessing terminal
  • the date and time of the server request
  • the IP address.

An IP address is a numerical address of your technical device (computer or mobile device) used for accessing the internet and our websites. The IP address enables communication between computers and servers. The processing of this so-called server log data by the Trate UAB Group is required for technical reasons, website analysis and improvement as well as to ensure system security.

Information of Your privacy rights

If you have any questions about our collection and use of your Personal Data, we will gladly provide it.

In addition, you have the right to :

  • rectification (Art.16 GDPR);
  • deletion (Art.17 GDPR);
  • limitation of processing (Art.18 GDPR);
  • opposition to processing (Art.21 GDPR) ;
  • data portability (Art.20 GDPR).

In each case please contact us at one of the following address:

By email: dpo@trate.com
By mail: 
TRATE AG , Seestrasse 58, 8806 Bäch, Switzerland
By telephone: +41 44 202 19 19

If you wish to file a complaint , please contact your local data protection supervisory authority:

Lithuania
State Data Protection
Žygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius
Tel. + 370 5 279 14 45
Fax +370 5 261 94 94
e-mail: ada@ada.lt
Website: http://www.ada.lt/

Poland
The Bureau of the Inspector General for the Protection of Personal Data – GIODO
ul. Stawki 2
00-193 Warsaw
Tel. +48 22 53 10 440
Fax +48 22 53 10 441
e-mail: kancelaria@giodo.gov.pl; desiwm@giodo.gov.pl
Website: http://www.giodo.gov.pl/

Spain
Agencia de Protección de Datos
C/Jorge Juan, 6
28001 Madrid
Tel. +34 91399 6200
Fax +34 91455 5699
e-mail: internacional@agpd.es
Website: https://www.agpd.es/

Switzerland
Rue Wiertz 60
1047 Bruxelles/Brussel
Office: Rue Montoyer 63, 6th floor
Tel. +32 2 283 19 00
Fax +32 2 283 19 50
e-mail: edps@edps.europa.eu
Website: http://www.edps.europa.eu/EDPSWEB/

We recommend firstly contact us by email: dpo@trate.com and get all the answers about Your question related with Data Privacy at Trate Company.

Amendments

We reserve the right to update this privacy notice from time to time. The amended version of the privacy notice will be published on this website with a new version date. Therefore, please read through the privacy notice again when you revisit us. Access to and use of Trate Company websites and any data collected thereby are subject to the privacy notice published on the respective website at that time.

Data Deletion Policy